DCD

DCD neix el 1996 recolzada en la legislació del moment (LORTAD), amb el propòsit de ser l’empresa de referència en el sector de la destrucció. En els seus inicis només les grans multinacionals requerien aquest servei, avui estès a un gran nombre d’empreses, despatxos professionals i PIMES.

El nostre principal objectiu és la recerca dels màxims estàndards de qualitat, l’avanç tecnològic i la voluntat de fer sempre un servei totalment confidencial.

DCD va obrir les seves primeres instal·lacions a Madrid, i al principi va suposar nedar contra corrent. Anteriorment, el paper es venia a la indústria de recuperació de paper com a matèria primera, i en aquest context DCD es presenta davant les empreses com un servei de destrucció. Els primers clients amb què comptem eren empreses multinacionals, en les quals el servei de destrucció estava ja consolidat en els seus països d’origen. És a partir de 1999, quan neix la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades), el posterior Reial decret 1720/2007 que defineixen les mesures de seguretat a aplicar en el procés de destrucció, i actualment amb el Nou Reglament Europeu sobre Protecció de dades, quan experimentem una major sensibilització per part d’empreses i organitzacions per complir la normativa.

Actualment DCD disposa de 9 instal·lacions a Espanya, dotades d’una infraestructura capacitada per donar cobertura tant al mercat nacional com local.

0
EN VENDES
0
TONES DESTRUÏDES A L’ANY
+0
PUNTS DE RECOLLIDA A ESPANYA

Dins el grup Martinez Cano sorgeix la necessitat de crear un negoci de destrucció confidencial, com a conseqüència de l’aparició de la legislació de protecció de dades a Anglaterra.

DCD Es constitueix i se situa dins de les instal·lacions del Grup Martinez Cano a Madrid

Ja amb una legislació aprovada de LOPD, DCD inaugura a Barelona la segona planta de Destrucció Confidencial

DCD es segrega del Grup Martinez Cano i és absorbida pel nostre actual president.

És inaugurada a València una planta de Destrucció per donar servei a la zona de Llevant

Amb una superfície de 4000 m² i la tecnologia més avançada en maquinària de trituració sistemes de seguretat i filmació de les destruccions

Amb la més moderna tecnologia en destrucció i mesures de seguretat i idèntica capacitat a la de València

Establiment a Mallorca i Bilbao de dues noves plantes de destrucció a través de franquiciats, amb participació accionarial de DCD també a Santa Cruz de Tenerife.

DCD es certifiqueu a les normes ISO / IEC 9001 i ISO / IEC 14001

DCD es certifica en la norma UNE-EN 15731 < Destrucció Segura de Material Confidencial. Guia de Bones Pràctiques >, sent la primera empresa espanyola a obtenir aquesta certificació a través Tüv Reinhland

DCD es certifica en la ISO / IEC 27001: 2005

DCD s’adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides.

DCD renova les seves certificacions en ISO 9001 i ISO 14001

DCD renova la seva certificació en UNE-EN 15713: 2010

DCD renova la seva certificació en ISO 27001

DCD obre una nova delegació a Valladolid. Aquesta delegació compta amb una superfície de 900 m2 i un triturador de tall creuat amb una producció de 800 kg / hora. Respecte a les mesures de seguretat, disposa de les mateixes que a la resta d’instal·lacions, pel que fa a CCTV, sistemes d’alarma, control d’accessos i extinció d’incendis

DCD renova la seva certificació en UNE-EN 15713: 2010

A 2017 DCD compleix 20 anys de Trajectòria empresarial

Tens algun dubte?